Det er vigtigt, at dit barn få lov til at lege købmand, da de lærer en masse nye begreber og navne, imens de har det sjovt. Med MaMaMeMo legemad kan det ske. Med MaMaMeMo er der timevis af leg, når barnet er opslugt af deres leg, kan forældrene fx klare opvasken eller læse en bog, imens barnet sørger for indkøb og madlavning. MaMaMeMo legemad kan bruges af mange aldersgrupper.

MaMaMeMo laver gode produkter af høj kvalitet. Alle MaMaMeMos produkter er Ce-mærket, som gør, at du uden bekymring for giftige kemikalier, kan lade dit barn tage legemaden i munden. Alle MaMaMeMos produkter er også FSC-certificeret, som sikrer, at det er en bæredygtig træproduktion. Deres produkter er af høj kvalitet, som kan klare den vildeste leg og legetøjet kan holde i mange år og gå i arv. 

Derfor er det vigtigt at lade dit barn lege købmand med MaMaMeMo legemad

Det er måske svært at se, mens man er omringet af rod, at børns legetøj ikke bare er for sjov. Det er vigtigt for børn, at de har tid til at lege, det er gennem leg dit barn lærer. Der er også rigtig meget sjov i at lege på tværs af aldersgrupperne enten som søskendepar eller forældre og barn. MaMaMeMo lægger også op til alene leg, og er dit barn optaget af legen, kan du bruge tiden på dig selv.

  • Børn lærer af at lege købmand: Som skrevet tidligere kan det være svært at se, at barnets legetøj er en vigtig del af deres læring, når man er omringet af det. Men det er et vigtig element til god læring. Det er også vigtig, at man som forældre er god til at lege med sit barn. Det er især vigtigt for børn under to år, som har særligt meget gavn af at lege. For at barnet har det sjovt, behøver legetøjet ikke at være dyrt. Det er simple ting, som dette der gør, at barnet har det sjovt og lærer. MaMaMeMo legemad er god kvalitet til en god pris.
  • Sjovt for alle aldersgrupper: Med MaMaMeMo legemad kan alle være med til at handle ind hos købmanden og lave mad. Det er sjovt for alle aldersgrupper at lege købmand. Om det er et søskendepar, som leger købmand sammen eller far/mor og barn. Så er det en god måde at lære nye ting på en sjov måde.
  • Imens barnet leger, er der tid til dig: Imens barnet er opslugt af deres leg, er der tid til dig. Om det er opvasken eller oprydningen, som kalder, er der masser af tid til det, imens dit barn leger købmand med MaMaMeMo. Men der er også plads til afslapning med en bog, imens dit barn handler ind i købmanden.

Hvorfor vælge MaMaMeMo legemad?

MaMaMeMo laver godt legemad i god trækvalitet til en fornuftig pris. MaMaMeMos produkter er Ce-mærkede og FSC-certificeret. Ce-mærket betyder, at deres produkter opfylder en række krav til miljø, sundhed og sikkerhed. FSC-certificeret sikre, at træet til legetøjet er produceret bæredygtigt. Alt dette sikre at det er sundt, for dit barn at lege med, og hvis du har mindre børn, kan de også tage legetøjet i munden, uden der sker noget ved det. Da deres legetøj er af god kvalitet, kan legetøjet også holde til vild leg og gå videre i arv. MaMaMeMo legetøj passer til mange aldersgrupper. Legetøjet passer godt til de små børn, som skal til at lære mad at kende men også til at udvide deres ordforråd. De lidt ældre kan lege købmand og få en masse sjov, imens de lærer at fx tælle og regne. Aldersgrupperne kan også på kryds og tværs få meget sjov med købmand og legemad.