Efterårsferien er snart over os, og nu hvor Danmark er helt åbnet op igen efter Corona pandemien, er der nu fri leg i det danske samfund. Alt er åbent, og derfor er der rig mulighed for at lave en masse spændende og sjove ting med din partner i ferien. De fleste ved nemlig, at der hurtigt kan gå hverdag i et parforhold og man kan let komme til at glemme hinanden i hverdagens stress og jag. Derfor kan det være en god ide, at bruge efterårsferien på kvalitetstid med din partner og lave noget særligt. Her kan du finde inspiration til, hvad I kan lave i Danmark i efterårsferien. 

Tag på en lækkert ophold 

Det at tage på en lækkert ophold et sted i Danmark, kan være super romantisk og skaber noget ganske særlig kvalitetstid. I kan for eksempel tage på et slotsophold, her kan i finde og sammenligne priser på diverse slotsophold i Danmark. Afhængigt af hvilket slot i vælger, kan det både være spa og smuk omgivende natur, hvor i kan gå ture i den smukke efterårs natur. Det at komme væk hjemmefra gør, at kvalitetstiden kommer til at føles ekstra særlig og på den måde oplever i sammen noget helt nyt og spændende, som I kan snakke om i de forhåbentligt efterfølgende mange år. 

Tag på korte dagsture 

Hvis man ikke er så meget til et ophold, kan man også vælge, at tage på kortere dagsture. Det kan for eksempel være en dagstur til København, hvis man gerne vil en tur rundt i storbyen, shoppe rundt og tage på forskellige cafér og restauranter og spise. Mange af de helt specielle cafér og restauranter ligger nemlig i byen, hvor man få nye og spændende kulinariske oplevelser. Hvis I er et meget aktivt par, kan det også være noget mere action packed, hvor i udfordre hinanden. For eksempel kunne I tage ud og klatre, måske køre mountainbike eller tage en tur i det kolde efterårs hav. Det sætter gang i forholdet, at prøve noget nyt sammen og udfordre hinanden lidt. 

Brug tid på hinanden derhjemme 

Det er dog mindst lige så vigtigt, at få slappet helt af i efterårsferien og der er lige så meget værdi i, at bruge kvalitetstid sammen derhjemme. I ferien har man bare brug for at få koblet af, sammen med den man holder af. Så det at holde en filmaften, spilleaften eller lave et lækker måltid og drikke noget lækkert vin til derhjemme, er mindst lige så værdifuldt, som at tage på et ophold. Det vigtigste er, at I er sammen og nyder hinanden selskab.