Mange mennesker kender til følelsen af at kunne have brug for at trække stikket, og komme væk fra hverdagens stress og jag. Derfor kan en overlevelsestur ud i naturen, være en god måde hvor du kan få ro, til at genoplade dig selv i den friske natur, uden forstyrrende elementer. Herunder kan du læse 3 gode tips, som er værd at læse inden du skal ud på din første overlevelsestur.

#1: Vælg den rigtige rygsæk

En anden vigtig ting, du kan gøre, for at du får en god start på din overlevelsestur, er at starte med at vælge en god og komfortabel rygsæk med plads til alle de dine ting. En god rygsæk er essentiel, for at du kan have alle de nødvendige ting med på turen.

Det er derfor vigtigt, at du som udgangspunkt vælger en komfortabel, men samtidig solid rygsæk, som sidder bekvemt på dig og ikke gnaver dig i skuldrene. Der findes mange forskellige slags rygsække på markedet, og det anbefales derfor kraftigt, at du undersøger udvalget, og ikke bare køber en tilfældig rygsæk. Læs mere på Campworld.dk.

#2: Medbring ikke mere end højest nødvendigt

Mange kender til det, at man kommer til at pakke alt for mange ting med ned i kufferten, hvad enten man skal på en lækker badeferie eller storbyferie. Dette er dog en rigtig dårlig idé, når det kommer til overlevelsesture, som foregår ude i naturen.

Det kan hurtigt blive tungt og udmattende at slæbe rundt på en tung taske, så tænk godt over hvad du skal have med, og sørg for at pakke de ting som er højst nødvendige. Dette kan f.eks. være sovepose samt liggeunderlag, kogegrej, gasblus, lommelygte, kniv, og tændstål. Det er også vigtigt at du husker at pakke godt med proviant til turen.

#3: Vælg de rigtige vandresko

Når du skal ud på en overlevelsestur i naturen, kommer man som regel til at skulle tilbagelægge mange kilometer på gåben. Det er derfor vigtigt, at du finder dig nogle gode, komfortable vandresko, som passer til din fod, så de ikke giver dig vabler.

Når du har fundet dig et par gode vandresko med en god sål, er det også vigtigt at du sørger for at imprægnere dem. Dette gør at dine vandresko ikke suger til sig med vand, hvilket potentielt ville kunne ødelægge din tur, da det vil blive tungt at gå rundt med våde fødder.