Tanzania er et af de bedste lande i verden at tage på safari i. Faktisk har det østafrikanske land flere steder at lægge vejen forbi, hvis målet er at se eksotisk dyreliv i form af elefanter, gnuer på migration, næsehorn, løver og leoparder. Ngorongoro-krateret og Serengeti National Park er vigtige steder at se, men du har flere muligheder, når du tager på eksklusiv Tanzania safari.

Se underskønne dyr på Tanzania safari

Hvis det at kunne se dyr i bevægelse er vigtigt for dig, bør du hver dag stå tidligt op og tage på safari. Tanzanias dyr ynder nemlig at holde sig i ro midt på dagen, hvor temperaturen er højest. For at kunne få gode billeder af de enorme gnuflokkes store vandring i Serengeti eller elefanter i Tarangire-parken gør du dig selv en stor tjeneste ved at komme tidligt ud af fjerene.

Tag flotte billeder med et godt objektiv

Du får sjældent gode billeder af dyr på safari med din smartphone – i hvert fald ikke billeder der er værd at printe ud i stort format. Et ordentligt kamera med et 200 mm objektiv gør, at du kan tage flotte og detaljerige billeder af dyr på stor afstand. Du behøver derfor ikke stige ud af bilen og udsætte dig selv for fare bare for at få et godt billede af geparder i fx Tarangire.

Interesseret i landskaber? Tag på ballonsafari

Hvis du er knapt så interesseret i at se dyr på tæt hold, som du er i at se landskaber, kan du som alternativ (eller supplement) til bilsafari overveje ballonsafari. Her får du mulighed for at svæve i 300-400 meters højde over savannen. Har du ikke højdeskræk, giver oplevelsen ro i sjælen og byder på underskønne udsigter over Tanzanias terræn og betragtelige biodiversitet.

Ballonsafari er temmelig dyrt, men oplevelsen husker du for evigt.