Friheden i en bilferie kan næsten ikke beskrives. Med blot et gyldigt kørekort og et åbent rejsesind, kan du køre store dele af verden tynd og skabe fantastiske minder.

Hos Fire Hjul kan du leje den helt rette bil til dit ferieformål, men du skal naturligvis vælge dén, der matcher dine behov.

Vi bringer her en række fordele ved at leje en bil til ferien.

Få de helt rette specs!

Når du lejer en bil, kan du vælge blandt mange forskellige typer og klasser. Det betyder, at du kan leje den helt rigtige bil til dig og dine medrejsende.

Skal I en større gruppe på tur? Hvorfor så ikke leje en minibus, hvor der er plads til alle? På den måde kan i nyde turen i fællesskab og aldrig føle pladsmangel.

Det er naturligvis også let at vælge en model, som har den række trækkraft til at køre i de franske alper eller en bil som har plads til det rette udstyr bagi – og har plads til at tage lidt souvenirs med retur.

Klimaanlæg, navigationsanlæg, fartpilot og alt det andet? Bare spørg! Du kan typisk vælge imellem mange forskellige modeller hos biludlejerne.

Undgå slitage på egen bil

Hvis du påtænker at køre til det sydlige Europa og retur, skal der tilbagelægges flere tusinde kilometer! Det kan slide hårdt på din egen bil, hvilket er endnu et godt argument for at leje i stedet.

Desuden er du ved billeje sikker på, at du overtager en bil, som er tjekket og kontrolleret, så den er klar til at køre ud i verden. Derved slipper du også for at slæbe din egen bil forbi værkstedet og evt. bruge penge på reservedele, som s-k-a-l skiftes forud for at bil-eventyr, hvor mange kilometer skal klares.

Derfor vælger flere danskere kør-selv-ferie

Når det kommer til årsagen til at vælge kør-selv-ferien, er der stor enighed om, at det er den større frihed og fleksibilitet, som er attraktiv sammenlignet med andre ferieformer.

Muligheden for at tage en spontan afvej eller følge en lokal anbefaling tæller højt.