Showroom viser din virksomhed frem fra den bedste side overfor kunder og samarbejdspartnere, og booster salget. Ser dit showroom professionelt og flot ud, skaber det positive vibes omkring din virksomhed. Hvordan et showroom ser ud og er indrettet kan du få rådgivning af kyndige fagfolk til. De kan skabe de bedste rammer for din virksomhed.

Både arkitekter og designere omsætter jeres ønsker til et smukt showroom, der har både jeres kunder og jeres egne behov in mente. For at kunne skabe det bedste showroom benytter vi os af 3D-visualiseringer og virtual reality præsentationer så du kan se showroomet inden du laver den endelige beslutning.

Visualiseringerne af dit showroom er med til at kvalitetssikre dit showroom, og er det, der sikrer, at alle de vigtige detaljer er som de skal være. Detaljerne er det, der løfter hele showroomets helhed. Det første dine kunder ser, når de kommer til dit showroom, er det visuelle.

Funktionalitet ved dit showroom

Dernæst kommer imødekommenheden og funktionaliteten.

Imødekommenheden handler om hvordan du modtager de besøgende i showroomet. Er du venlig, åben og imødekommende er der naturligvis større sandsynlighed for at de besøgende bliver hængende i dit showroom. Konkurrencer eller lignede kan også være med til at tiltrække besøgende. Dernæst er det de dit job at holde på de besøgende når de kommer forbi jeres showroom.

Mange kunder synes også det er trættende hvis personalet er for sælgende overfor de forbipasserende. Find derfor balancen mellem det sælgende og det åbne.

Det sidste punkt, der er vigtigt, er funktionaliteten. Hvis dine besøgende skal kunne prøve dine produkter, er det utroligt vigtigt at du har dobbelttjekket om det hele spiller og fungerer som det skal. Fleksibilitet og æstetik kommer også i højsædet når vi skaber det bedste showroom af høj kvalitet.

De dygtige fagfolk har stor forståelse for hele værdikæden, som din virksomhed opererer med og i. Det sikrer at dine besøgende får en god oplevelse og kan få svar på de typiske spørgsmål, som du oplever, at din målgruppe har overfor din virksomhed.

Fremstilling af delene til dit showroom

Fra hele processen lige fra rådgivning til design af showroomet, projektstyring samt produktion af delelementer til showroomet kan du få hjælp. Har du en idé til et showroom, er noget ud over det sædvanlige, kan du også få hjælp til dette. Med et hav af samarbejdspartnere kan du få fremstillet din idé til dit showroom. Egne produktionsfaciliteter i Viborg står for at fremstille delene til dit showroom.

Shop-in-shop displayer dine produkter

Stort set de samme regler gør sig gældende ved en shop-in-shop. Shop-in-shop er et unikt system der fremviser dine produkter i for eksempel et stormagasin. Shop-in-shop er en form for åben butik der passer ind i det øvrige miljø og giver besøgende hurtig mulighed for at få bekendtskab med dine produkter.