Fliserens og imprægnering

Fliserens og imprægnering giver dine overflader nyt liv og en forlænget levetid, det skåner både miljøet og din pengepung. Fliserens og imprægnering af din terrasse eller indkørsel bliver udført af professionelle fagfolk. De har specialfremstillet udstyr der skåner dine overflader, samt miljøgodkendt behandlingsprodukter.

Fliserens og imprægnering med miljøgodkendte midler

Nogle kan godt have sine bekymringer omkring de produkter der bliver benyttet til at udføre fliserens og imprægnering med. Bekymringer går ofte på om det skadeligt for de overflader der bliver behandlet eller de omkringliggende planter. De fagfolk der bliver bestilt til at udføre fliserens og imprægnering, benytter sig kun af miljøgodkendte produkter. Det vil sige at dine overflader eller planter ikke tager skade af behandlingen. 

 

De rensemidler der bliver påført fliserne har kun en kemisk reaktion på algerne og de andre belægninger. Det vil sige at det er kun er de belægninger der er på fliserne der bliver nedbrudt.

Fliserens kan ikke stå alene

Selvom du vil opleve fantastiske resultater efter blot den første proces, er dette ikke nok i sig selv. Ved den første behandling af fliserens vil fliserne stå åbne, det skyldes det middel der er sprøjtet ud. Her har midlet arbejdet sig ned i fliserne for at komme algerne til livs. Når fliserne står åbne, er de ubeskyttet overfor nye angreb og vil derfor ikke være modstandsdygtige mod alger, mos og pest. 

 

Derfor kræver det også en imprægnering af dine fliser. Med imprægneringen bliver dine fliser påført en nano transparent imprægnering, der lægger sig som en usynlig hinde. Denne hinde forhindre fremadrettet angreb af belægninger, da der ikke vil være grobund for dette.

 

Det anbefales også at man en gang årligt benytter sig af desinficering, det sikre at du har rene og pæne fliser hele året rundt. Så kan du nyde sommeren uden bekymringer.

Fliserens og imprægnering med flotte resultater

Nogle virksomheder tilbyder en gratis prøverensning af dine fliser. Her renser de 1 x 1 meter af dine fliser, så du kan se hvad en effektiv fliserens kan gøre for dine fliser. Det er uforpligtende, så synes du ikke om resultatet, er det ikke et krav at behandlingen skal færdiggøres. 

 

Det er muligt at finde før og efter billeder på nettet af fliserens, så du kan danne dig et billede af resultaterne. De er ikke til at tage fejl af.