Har du tænkt over, at du mangler ny viden og inspiration? Det kan man blandt andet få ved at komme med på arbejdsrejser. Her kan man se nye ting og opleve nye perspektiver. Samtidig er det muligt at trække arbejdsrejser fra i SKAT. Det kan du eksempelvis gøre, hvis du tager på en rejse med fx Workaway. Du kan finde deres hjemmeside her. Her kan du møde andre seriøse ledere eller lignende, som kan blive en del at dit netværk.

Men hvad er det så egentlig fordelene er ved arbejdsrejser?

Arbejdsrejse med fradrag

Det er selvfølgelig et kæmpestort plus, at man kan tage på en arbejdsrejse med fradrag. Det gør pludselig rejsen langt billigere og mere overkommelig. Det virker da også kun fair, når man tænker på, at det er arbejdsrelateret. Mange glemmer dog at tænke på, at man kan tage på en arbejdsrejse med fradrag. Det er en skam, fordi det måske holder nogle fra at komme afsted.

En arbejdsrejse med fradrag kan være rigtig meget værd. Man kan virkelig komme ud og opleve nogle ting, man ikke før har prøvet. Samtidig kan man måske komme ud og få nye idéer, fordi man ser verden på en ny måde. En arbejdsrejse med fradrag har altså langt flere fordele end ulemper i de fleste tilfælde.

Stor læring

Det er muligt at opnå enorm stor læring på en arbejdsrejse med fradrag. Tager man afsted med eksempelvis workaway, har man jo en hel gruppe at snakke med om tingene. Måske møder man nogle mennesker, som kan bruge en og omvendt. Måske falder man i snak med nogle, som har nogle virkelig fede pointer. Det er altså bare virkelig motiverende at komme afsted på sådan en tur.

Den store læring kommer måske, selvom man ikke mærker det direkte. På en arbejdsrejse med fradrag kan man måske pludselig mærke, hvad man lever for. Man finder noget inspiration, man tager med hjem. Mange oplever måske endda, at de ser nogle ting, som de næsten ikke kan vente med selv at starte på derhjemme. Det er en fed fornemmelse.

Godt afbræk

Tager man på en arbejdsrejse med fradrag, får man måske også et superlækkert afbræk. Som leder kan det godt blive en lidt hård hverdag, hvis tingene ikke altid går så nemt. Derfor er det godt at få tankerne lidt væk. Måske skal man få nogle nye øjnene på tingene gennem andre. På den måde kan man måske endda bruge en arbejdsrejse med fradrag aktivt til at komme videre.