Under corona epidemien har rigtig mange danskere fået øjnene op for, hvad Danmark kan tilbyde. Vi er nemlig blevet tvunget til at blive i Danmark, fordi det simpelthen ikke var muligt at rejse ud. Derfor så har mange skullet finde alternativer til de ture, som de plejede at tage til udlandet. Det har fået mange til at indse, at der faktisk er rigtig mange dejlige steder i Danmark. Hvis du også er en af dem, der har fået øjnene op for, hvad Danmark kan tilbyde, og som gerne vil kende flere dejlige steder i Danmark, så har vi lavet en lille guide til dig med de bedste steder i Danmark at tilbringe en afslappende weekend. 

Badehoteller

Badehoteller kan godt synes som en lidt forældet form for ophold, fordi det er lang tid siden, at badehotellerne havde deres storhedstid. Men der er faktisk rigtig mange dejlige badehoteller stadigvæk i Danmark. Du kan eksempelvis finde rigtig mange fine badehoteller langs jydske vestkyst, hvis du bare søger Badehotel Jylland på google. Et ophold på et badehotel er perfekt for dig, som godt kan lide historie, da du uden tvivl vil få en nostalgisk oplevelse, der får tankerne tilbage på svundne tider. Derudover så er det også perfekt for dig, som elsker vandet, og som godt kan lide at være tæt på vandet. 

Slotsophold

Der findes rigtig mange slotte i Danmark, og der er rigtig mange, der ikke ved, hvor mange smukke slotte der findes i Danmark. Det er derfor helt oplagt at opleve nogle af Danmark slotte, hvis man godt kunne tænke sig at udforske noget mere af Danmark. Du kan finde rigtig mange slotsophold på de danske slotte, og det er uden tvivl en helt uforglemmelig oplevelse. Et slotsophold er perfekt for dig, som godt kan lide historie og naturen, da rigtig mange slotte ligger super naturskønt. Derudover så vil du også få massere af historie ved et ophold på et slot. 

Glamping

Hvis du gerne vil endnu tættere på naturen, så kan det være, at du skal prøve det nye fænomen glamping, som er blevet rigtig populært de seneste par år. Glamping egentlig bare en mere luksuriøs form for camping, hvor man også kommer helt tæt på naturen, men hvor det er mindre primitivt. Det er derfor perfekt for dig, som godt kan lide at være i naturen, men som synes traditionel camping er lidt for primitivt. Du kan finde flere glamping ophold i Danmark, hvis du bare laver en google søgning.