Der er et væld af valgmuligheder, når man har sparet sammen til en rejse. Verden er hverken at udforske på fem minutter på én gang. Det handler om at finde en masse drømmelokationer og at starte fra en ende af. Du kan starte tæt på Danmark og derefter bevæge dig længere nedad på dine næste rejser.

Ingen kørsel på egen hånd i udenlandsk trafik

Det er ikke alle, der bryder sig om selv at køre på ferie. Det kan være forvirrende og føles risikabelt at køre på udlandets veje, hvor der er forskellige regler. Eksempelvis er der færre hastighedsbegrænsninger på de tyske motorveje, hvilket kan være overvældende for en dansk bilist, der er vant til noget andet. Heldigvis findes der arrangerede rejser til berlin med bus. En masse rejser til berlin er primært fokuseret på ikke mindst at smage på storbylivet, men også at se de mange eftertragtede attraktioner såsom berlinermuren eller byens vartegn ”Buddy bears”.

Færre begrænsninger

Rejser du med bus til berlin vil du ikke skulle bekymre dig om at parkere din bil et sikkert og nogenlunde billigt sted, når du ankommer til byen. Desuden vil du kunne tillade dig at drikke en genstand ekstra på sidste aften, fordi du ikke skal ud at køre næste dag.

Indlogering

Hopper du på en af rejseselskabernes busrejser til berlin skal du regne med, at de kører til et af deres egne hoteller. Dermed behøver du heller ikke bekymre dig om, hvilket hotel du vil bo på. Hotellerne vil typisk ligge relativt centralt for at give gæsterne den autentiske storbyoplevelse.

Byens seværdigheder

Når du er i berlin, vil du ikke kunne undgå at støde på de kendetegnende bjørne, der står omkring hvert et gadehjørne og pryder med deres utallige farver og mønstre. Andre attraktioner, der vil være værd at besøge, er Berlinermuren, Tv-tårnet og bl.a. Brandenburger Tor.