Har du og din familie planlagt at tage på skiferie til vinter? Overvejer i at prøve et nyt skiområde? Så kan i med stor fordel tage til Spindleruv Mlyn. Spindleruv Mlyn er nemlig det største skiområde i Tjekkiet, og det er helt fantastisk til netop familier, der ønsker at stå på ski sammen, idet det store område tilbyder pister og underholdning for børn og voksne i enhver alder.

Skiområdet er placeret utroligt smukt – nemlig i nationalparken Krkonose. I dalen ligger to skiområder, Medvedin og Svaty Petr, som ligger intet mindre end 3 kilometer væk fra hinanden. Det vil altså sige, at i får en god variation af både blå, røde og sorte pister, hvorfor der naturligvis er gode muligheder for skiløb til både nybegyndere og øvede. Lyder det som noget for jer? Så kan i altså lige her bestille jeres næste skifere til Spindleruv Mlyn.

 

Send dine børn i skiskole med danske instruktører

Er det således hele familien, du ønsker at have med på skiferie, så kan du med stor fordel tage til Spindleruv Mlyn. Her har du nemlig ligeledes mulighed for at sende dine børn i en skiskole med danske guider. Således behøver du ikke at bekymre dig om, om de forstår deres instruktører, og der vil altså være stor fokus på tryghed for både børn og forældre. I skiskolerne i Spindleruv Mlyn er der desuden også plads til både praktisk snak samt hyggesnak, og dit barn vil derfor få det som blommen i et æg. Har i dog nogle voksne i gruppen, der ønsker nogle dage med skiinstruktør, så kan de naturligvis også få det.

 

Spindleruv Mlyn – et skiområde til både ski, langrend og snowboard

Spindleruv Mlyn er altså det største, mest berømte og mest udfordrende skiområde, du finder i hele Tjekkiet. Er det således både udfordrende og varieret terræn, i er på udkig efter i jeres jagt på den helt perfekte skiferie, så er Spindleruv Mlyn altså lige noget for jer. I får 25 km pister og 15 lifter samt 2 yderst moderne snowparker til dem i gruppen, der ønsker at stå på snowboard. Her har i blandt andet mulighed for at prøve kræfter af på halfpipes, J-bars og boardercross tracks.

Er i desuden interesseret i at stå på langrend ski, har i ligeledes adgang til 75 km velplejede langrend løjper. De forskellige pister og løjper i hele skiområdet kan i desuden nemt og hurtigt komme frem til med den gratis skibus.