Vil du gerne have landets bedste priser på babyudstyr? Så er Little Happy det perfekte sted. Hos Little Happy synes de at alle børn skal have mulighed for at have en god barndom uden, at det skal gå op i kroner eller ører. Derfor har du nu muligheden for at finde babyudstyr fra kendte mærker, uden af skulle betale en bondegård.

Som sagt har du mulighed for at finde babyudstyr fra kendte mærker som HAY, Filibabba, bObles osv. Little Happys hjemmeside er med sikkerhed et kig værd hvis du ikke ønsker at betale overpris. Derudover har du også mulighed for at blive medlem og modtage produkter til 0 kr, samt andre medlems goder.

Find det bedste babyudstyr her

Hos Little Happy går de meget op i at alle de produkter, som du kan finde på virksomheden er i høj kvalitet og har et godt design. De ønsker at alle deres kunder skal have en god oplevelse, når de køber fra dem. Derfor kan du trygt handle hos dem. Hos Little Happy har de ikke kun babyudstyr, men du har faktisk mulighed for at finde udstyr til børn i alle aldre. 

  • Filibabba legetæppe: Filibabbas legetæppe er perfekt til alle aldersgrupper, men især til baby. Legetæppet skaber det perfekt område, hvor baby kan ligge, når mor eller far har brug for at have hænderne frie. På tæppet kan barnet øve sige i at rulle fra ryggen om på maven og mange andre ting.
  • Sengetøj: Hos Little Happy har du mulighed for at finde sengetøj i 100% økologisk bomuld. Sengetøj i høj kvalitet, er med til at give baby en bedre og køligere nat. Derudover kommer sengetøjet i fine farver og mønstre, som vil passe perfekt ind på børneværelset.
  • Ammepude: Det kan være en rigtigt god ide at anskaffe sig en ammepude fordi det vil gøre amning mere behageligt for både mor og baby. Hos Little Happy kan du finde forskellige ammepuder i forskellige størrelser og farver.

Priser i børnehøjde

Hvis du godt kunne tænke dig at finde babyudstyr til landets billige priser, så er Little Happys hjemmeside et kig værd. De synes at alle forældre skal have muligheden for at give deres børn den bedste barndom uden, at det skal gå op i kroner og ører. 

Hos Little Happy kan du finde kendte brands som HAY, Filibabba, OYOY, bObles osv. til billige priser.

Når du handler hos Little Happy kan du få produkterne endnu billigere, hvis du bliver en del af vores medlemsskab. Som medlem vil du i gennemsnit spare 45% på deres produkter. Du vil også have adgang til gratis produkter som medlem af universet. 

Du kan læse mere om medlemskabet på Little Happys hjemmeside.