Når man er på ferie med familien, i et fremmed land, og skal gå op ad hinanden konstant, kan det i længden godt blive en smule frustrerende at blive ved med at skulle finde på underholdning til børnene, der med tiden kan komme til at blive trætte og i dårligt humør – især de små, der ikke er vant til at være langt væk hjemmefra med så mange nye oplevelser. Derfor får du her en guide til, hvordan du kan underholde dit barn, når I er på familieferie.

Medbring elektronikspil

En af måderne, du kan distrahere dine utålmodige og trætte børn på ferien, er ved at medbringe elektronikspil, som let kan spilles i udlandet. Ved at medbringe elektroniske spil, sikrer du, at uanset hvor i befinder jer, kan børnene få underholdning og distrahering fra diverse oplevelser og udflugter. En af de elektronikspil, som du let kan have med på ferien, er den smarte Xbox, som børn i alle aldre kan nyde godt af. Du kan finde en Xbox hos teknikifokus.se.

Medbring bøger af forskellige slags

En anden ting, der er super at have med på ferie, som kan distrahere trætte og utålmodige børn, er bøger af forskellige slags. Specielt på en fantastisk bilferie, kan du få behov for lidt underholdning til ungerne. Dette er en god måde for dit barn at blive udfordret intellektuelt, samtidig med at du som forælder kan få en pause og slappe af med din partner uden at blive synderligt forstyrret. Det er altså bare med at samle et par gode bøger sammen til ferien – det kan også være malebøger eller andre former for kreative bøger!

Medbring film og lydbøger

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du medbringe forskellige slags film og lydbøger med på ferien. Film er endnu en af de ting, der er let at have med på farten, og som ikke kræver meget andet end internet. Det er let for dine børn at følge med i, og du som forælder kan igen få en kort pause på en time eller to. Det samme gælder for lydbøger, som du nemt kan have tilgængelige på din telefon. Der er et hav af lydbøger på markedet og på forskellige lydbogs apps, så det er bare med at slå sig løs, og lade dit barn vælte sig i lydbogsuniverset! På @Reolen kan du se bibliotekets samling af lydbøger for børn. 

Nu er du klar til at have dit barn med på en skøn familieferie, uden for mange forstyrrelser og utålmodige børn. Held og lykke!