Ferierne er ofte de tider, hvor der er bedst mulighed for at tilbringe tid sammen med familie, hvor alle kan være med. Når der er ferie, vil mange også helst have mest mulig ud af den tid, man har sammen, og der er mange muligheder at vælge i mellem. Hvis I synes, det er svært at finde ud af, hvad I kan lave, så læs med her.

Tag i en feriepark

Hvis I ønsker at komme lidt hjemmefra, kan det være en god idé at tage i en feriepark i enten en hytte eller campingvogn. I en feriepark har i mulighed for at slappe af sammen men også at benytte ferieparkens diverse aktivitetsmuligheder såsom legepladser, pool og indendørs aktiviteter alt efter, hvad ferieparken tilbyder.

Tag på cykeltur

Hvis I gerne vil ud og udfordre jer selv lidt, kan det være cykelturen er en god idé til jer. I kan for eksempel pakke rygsækkene og cyklerne og cykle fra den ene kyst til den anden. Til natten kan I eventuelt slå telt op eller anvende diverse gratis shelters, som man kan finde rundt omkring i Danmark. Inden i tager afsted, er det oftest en god idé at planlægge ruten og oppakningen, så I er velforberedte.

Besøg en anden by

I kan også tage på familietur til en anden by i landet. Der findes et utal af hoteller, kroer og vandrehjem rundt omkring i de Danske byer, som kan give jer mulighed for at bo tæt på byens seværdigheder. Det kan for eksempel være I bor i Jylland og gerne vil udforske Sjælland eller Fyn eller omvendt. Det kan også være, I vil besøge de forskellige danske øer, og nogle øer ligger også tæt på hinanden, og kan måske give mulighed for at lave ø hop, og besøge flere øer på kort tid.