Når du skal på ferie, så er der nogle ting, du helt sikkert ikke må glemme. Det er ting, der er praktiske at have med, ting som er gode at have med på ferien og ting, der gør ferien lidt mere behagelig. Her får du en liste med ting, du helt sikkert bør huske at pakke ned, inden du tager afsted på ferie.

Toilettaske

En toilettaske er altid praktisk at have med på ferie. Her kan du have dine daglige plejeprodukter, makeup og andre ting, du måtte få brug for. Husk også at pakke nogle ekstra produkter, hvis du skal på ferie til et varmere land. Solcreme, Aftersun og insektmidler er eksempelvis nogle ting, du kan have brug for.

Badesandaler

Er du på ferie ved stranden, så er det en god idé at pakke et par badesko og hvis du ikke har nogen, så kan du se et stort udvalg af badesko lige her. Badesandaler beskytter dig mod skarpe sten og skaller, og så er de også meget behagelige at have på.

Tøj til alle vejrforhold

Det er altid en god idé at pakke noget tøj til alle vejrforhold, når du skal på ferie. Selvom vejret måske ser ud til at være godt, når du pakker, så kan det altid ske, at vejret ændrer sig. Så pak eksempelvis en sweater og et par lange bukser, hvis du skal på ferie til et koldere land.

Legetøj til ferien

Husk også at pakke noget legetøj med til ferien. Det kan være en god idé at pakke noget af dit yndlingslegetøj, så du har noget at hygge dig med, når du er på ferie.

Rejseapotek

Rejseapoteket er også en vigtig ting at pakke ned, inden du tager på ferie. Husk at pakke medicin og evt. en lille førstehjælpstaske, så du ikke behøver at bekymre dig, hvis du får brug for det.