Er du i gang med at planlægge en ferie med børn? Før du fik børn var det meget nemmere. Det var bare af sted på den ene ferie efter den anden, da du ikke behøvede at tage hensyn til de små. Når der er børn med i billedet, er det altså noget helt andet. Her finder du flere gode forslag til, hvilke skønne feriemuligheder der er for dig og dine børn.

Tag på en cykelferie og nyd naturen om sommeren

Det er oplagt at tage på en cykelferie sammen med dine børn om sommeren. På den måde får I oplevet en masse sammen, mens I alle er aktive. Dine børn vil elske dig for, at de ikke skal sidde på bagsædet af en bil i mange timer for at nå en feriedestination. Det er samtidigt en god måde at opleve naturen på, når du og familien cykler derudaf.

Nyd godt af vintercamping i vinterferien

Har du endnu ikke prøvet at tage på vintercamping med dine børn, så har du noget til gode. Vintercamping er hyggeligt, da du og børnene kan hygge jer med forskellige aktiviteter både ude og inde. Er der sne, er det den ultimative vintercamping, da I kan bruge tiden på at bygge en snemand, en snehule, en snelygte og meget mere.

Dog skal du være opmærksom på, at du skal finde frem til vinter campingpladser. Det er nemlig langt fra alle campingpladser, der holder åbent om vinteren.

Sommerhus er hyggeligt i foråret og efteråret

Skal du og børnene på ferie i foråret eller efteråret, er en sommerhusferie et rigtig godt valg.