Mange unge drømmer om at komme ud og rejse med deres venner. I ungdomsårene knytter man tætte bånd, og venskaberne i dette stadie af ens liv, føles vigtigere end noget andet. Man brænder for at være social og for at møde nye mennesker hele tiden, og hvilket bedre sted at gøre dette end på en rejse med dine bedste venner. 

Der er dog forskellige rejser, man kan tage på som ung vennegruppe. For ikke at skabe unødvendige diskussioner eller misforståelser, kan det være en rigtig god ide at forventningsafstemme, så I er sikre på, at I faktisk ønsker jer den samme tur. Herunder kan du læse om de to mest populære ferietyper for unge mennesker. 

 

Sommer i Sunny Beach og fest i lange baner

Rigtig mange unge mennesker vælger rejser Sunny Beach for at feste, drikke og hygge sig en hel uge sammen med deres venner og en masse nye bekendtskaber. Her er der ikke sparet på noget, hvad angår den gode stemning. Der er gang i den fra morgen til aften, og I kommer ikke til at kede jer på noget tidspunkt. 

Om dagen kan I nemlig vælge mellem et utal af forskellige aktiviteter. Der er forskellige vandaktiviteter på stranden, som I kan prøve, I kan ligge og dase ved poolen, eller måske I hellere vil sidde på en isbar under en parasol og hygge jer. Om aftenen går det for alvor løs. Her forvandler Sunny Beach i Bulgarien sig til et rent mekka for festglade unge mennesker. Der er et utal af diskoteker, hvor der er masser af gang i den, og hvor du kan møde andre ligesindede, som også er der for at have det super sjovt. 

Dette kan være en helt fantastisk tur for jeres vennegruppe, hvis I alle er indstillede på at skulle feste en hel uge. I kan nemlig give den maks gas og have det sjovt med hinanden uden at tænke på lektierne eller arbejdet derhjemme. 

 

Storbyferie med lækker mad og masser af shopping

En anden meget populær ferietype for unge mennesker er storbyferien. Her kan man nemlig bruge en hel ferie på bare at spise lækker mad og shoppe sammen med sine allerbedste venner og veninder. I kan også vælge at bruge noget af ferien på at besøge monumenter eller andre kulturelle indslag i den by, I besøger. 

En storbyferie kan være en rigtig god måde at lære hinanden bedre at kende på. I kan eksempelvis aftale, at I hver især planlægger én dags aktiviteter, så I alle får lov at bestemme og vise de andre, hvad I synes er spændende. Det bliver lidt som en studietur, bare uden alle reglerne og lærerne der kigger jer over skulderen hele tiden.