Er du lige blevet færdig med en uddannelse og er klar til et eller flere sabbatår, inden du vil læse videre på noget igen? Der er mange måder at bruge sine sabbatår på. Nogen arbejder for penge og erfaring, andre slapper helt af og mange rejser. Læs med her om to typer fede sabbatårs rejser!

Rejse med vennerne

Nogen har været vant til at rejse hele livet, hvor andre ikke har haft mulighed for det så meget før. Men tilfælles er nok, at man er vant til at rejse med sin familie. Når man er ung, fri og måske lige har fået huen på hovedet, så kan det være en rigtig fed oplevelse at komme ud at rejse sammen med vennerne. Uden forældre eller lærere der styrer rejsen, kan du tage et stort skridt ind i voksenlivet. Hvis du ikke er klar til at rejse helt alene endnu, er grupperejser en rigtig god start. Saml den gruppe venner, du gerne vil afsted med, og læg et budget for, hvor mange penge I tilsammen kan rejse for. Derefter kan I gå på nettet og undersøge eventuelle tilbud til grupperejser og finde jeres drømmedestination. At rejse med vennerne er en helt anden oplevelse end med familien. Man kan tage på nye eventyr, feste i nattelivet eller prøve teambuilding aktiviteter i spændende omgivelser. Jeres rejse er kun et klik væk!

Rejs selv for første gang

At rejse helt alene for første gang er en helt unik oplevelse. Man kan lære sig selv at kende på måder, man aldrig har oplevet før, samt styrke sin selvstændighed. Nogen vælger backpacker-rejsen, hvor man kommer vidt omkring i verdenen. Her oplever man ofte naturen på klos hånd gennem vandreture og campingoplevelser. Andre bosætter sig midlertidigt i et nyt land og prøver at arbejde der nogle måneder. Der er mange fede muligheder!