Når påsken efterhånden er ved at nærme sig, er der flere, der tænger til en velfortjent ferie. Er det jer? Har I fri på helligedage, vil I have en påskeferie, der strækker sig fra torsdag til og med mandag. Det er derfor oplagt at tage på en lille get-away-ferie i påskedagene. Vi giver jer her inspiration til, hvor I kan rejse hen i påskedagene.

I kan tage til:

  • Rom
  • Budapest
  • Sevilla.

Læs mere om hvorfor her i indlægget.

Rom er et mekka til påske

Rom bliver forvandlet til et helt mekka til påske. Vi kan lige så godt forberede jer på, at der vil være rigtig mange mennesker i Rom i påskedagene. Det er der dog en god grund til. Der er nemlig en masse spændende ting at opleve i Rom.

I påsken har I i Rom mulighed for at høre pavens tale på Peterspladsen. Derudover er der mulighed for at se den årlige procession langfredag. Dette er et religiøst optog, der er helt enestående. Rom byder dog også på mange andre spændende ting. Der er derfor flere forskellige attraktioner at se i Rom i påsken.

Foråret er i luften i Budapest

Tager I en smuttur til Budapest, kan I nyde foråret, der for alvor er i luften i påsken. I Budapest har de nemlig en årlig forårsfestival. Til festivalen kan I opleve en masse spændende ting. Her er blandt andet alverdens former for kunst, musik, optog, poesi og meget mere.

I Budapest er der derfor mulighed for at få en masse spændende oplevelser. Budapest byder også på nogle skønne forårstemperaturer, hvor der typisk er lidt varmere end herhjemme.

Fejring af foråret i Sevilla

Hvis I tager til Sevilla, kan I være heldige at opleve den skønne forårsfestival, de her. Her må man sige, at de for alvor fejrer foråret. Denne forårsfestival er mere feststemt end den i Budapest. Her er der nemlig mere fokus på musik, fest og farver.

Til forårsfestivalen i Sevilla kan du opleve forskellige parader, danseopvisninger og vilde fester. Der er sørget for farverig pynt med flotte banner og lignende. I er derfor garanteret en fest, hvis I tager til forårsfestival i Sevilla.

Dette er blot tre bud på rejsedestinationer i påsken. Der findes en masse andre destinationer, der kan være spændende at tage til. I kan blandt andet finde inspiration til rejser her. I skal blot finde det sted, der er oplagt for jer at tage til i påsken. God tur.