Er du helt vild med at stå på ski, og ønsker du at afprøve en ny skidestination? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om skiferie i Tjekkiet, som du med stor fordel kan tjekke ud, hvis du netop er på udkig efter nogle helt nye destinationer, som ikke er de ellers populære lande indenfor ski – nemlig Østrig, Sverige, Norge, Italien og Frankrig. Når det angår skiferie i Tjekkiet, er der specielt 4 destinationer, som er de mest populære og ligeledes snesikre skisportssteder i Tjekkiet. Alle disse fire destinationer ligger i Krkonoše bjergene, som ligger i den nordlige del af Tjekkiet. Disse fire skisportsområder er ligeledes oplagte skirejsemål for enhver ski-glad dansker, der enten ønsker at finde billige skirejser eller som blot ønsker at prøve noget nyt. Er du således interesseret i at bestille din næste skiferie, så kan du lige her bestille en skiferie i Tjekkiet.

Skiferie i Tjekkiet – Špindlerův Mlýn

Første skidestination, som med garanti er værd at tjekke ud, hvis du vælger at tage på skiferie i Tjekkiet, er Špindlerův Mlýn. Špindlerův Mlýn er desuden det største og ligeledes mest populære skisportssted i Tjekkiet, hvorfor du altså med garanti ikke går helt galt i byen, hvis du vælger at tage på skiferie her. Du får desuden i alt 25 kilometers pister, der alle er velpræparerede samtidig med, at der i de sidste par år er blevet investeret flere millioner i at opgrader liftsystemet, som standarderne er blevet mere moderne. Ønsker i desuden at tage på en skiferie i Tjekkiet, hvor hele familien har mulighed for at stå på ski, er Špindlerův Mlýn ligeledes et godt bud. Du får nemlig pister til både nybegyndere samt mere erfarne skiløbere, og der er desuden masser af mulighed for sjov og ballade for de mindste

Skiferie i Tjekkiet med mange muligheder

Et andet yderst populært skisportssted i Tjekkiet er Černá Hora-regionen, som desuden både er elsket af lokale skientusiaster og danske skiløbere. Her får du en masse skiløb for dine penge, idet regionen består af flere forskellige skiområder. Således får du altså adgang til intet mindre end 5 forskellige områder, og Janské Lázně og Pec pod Sněžkou er nogle af de mest populære.