I lang tid har du misundeligt kigget Instagram igennem. Alle tager på ferier nærmest hele tiden, men nu kan det være nok. Du vil ikke længere lade drømme være drømme. Du vil selv derud. Ud og opleve verden. Hvis ikke nu, hvornår så? Derfor tager du endelig beslutningen og begynder at læse dig gennem rejseguides og gode råd.

Du vil gerne have et hotel med pool, men du vil også gerne have muligheden for at tage på guidede vandreture i den smukke natur eller tage på shoppetur i storbyen. Du vil lidt af det hele, når nu chancen endelig er der.

Eventyret kalder

Der findes masser af flotte lande. Alle med hver deres oplevelser. Du har svært ved at vælge, men til sidst falder valget på Tyrkiet. Du kan ikke stå for billederne af de flotte strande, de skovklædte bjerge, al den lækre mad og de mange eventyrlige byer.

Der er simpelthen et eller andet, der får dig til at hoppe i shortsene og pakke kufferten med det samme. Det kan ikke gå hurtigt nok. Desuden har du ferie allerede i næste måned. Du glæder dig allerede. Du forestiller dig straks, hvordan du går gennem de varme gader med næseborene fyldt af de lækreste dufte fra de forskellige restauranter og caféer.

Der er dog lige det lille problem, at budgettet ikke glæder sig lige så meget som dig. Rejser er dyre og du skal også have penge til at kunne overleve i landet. Desuden er det ikke engang sikkert, at der stadig er flere ledige fly og hoteller.

Rejser til dit budget

Du kigger nettet igennem igen. Hvis der er ledige flybilletter, kan de mon så gøres billigere ved at bestille den på en bestemt dag i ugen? Kunne det være en idé at booke et halvsnusket værelse på et hotel i en turistforladt del af byen? Der må da være andre idéer. Så ser du det: Afbudsrejse.

Rejseguden taler direkte til dig. Du kan få alt, hvad du har drømt om og så til en pris og et tidspunkt der passer perfekt til dig. Og der er stadig penge til at overleve, når du ankommer til Tyrkiet.

Der er ingen grund til at bekymre sig om, at skulle stjæle bananer på gaden. Du kan simpelthen bare læne dig tilbage i liggestolen ved poolen på et hotel, du end ikke havde drømt om passede til din økonomiske situation.