Det er ikke længere de fine sko, man kan tage på, men i stedet de tykke støvler og de forede vanter. Danmark er gået ind i de kolde måneder, og hvis du allerede savner sommervarmen, er du helt sikkert ikke alene om det. Der findes heldigvis råd for det.

Hver vinter drager flere danskere syd på for at holde sig varme, mens de danske temperaturer når under frysepunktet. Lej hus måske i Grækenland eller køb hus sydspanien for at undslippe den triste og grå periode hjemme i Danmark.

Et andet hjem

Det kan være, at ferierne altid skal foregå nye, og uudforskede steder, men handler det om at komme væk for varmens skyld, kan man drage fordele af at købe sit eget hus nede i varmen. Således bliver du efterhånden kendt i det lokale område. Du kan gå på opdagelse og blive kendt med de bedste spisesteder i nærområdet.

Udover nye, kulinariske oplevelser, får du efterhånden et godt kendskab til nabolaget. Det vil blive dit andet hjem og forlænge sommeren.

En hvid jul

Selvom det bliver koldt i Danmark, er vejret sjældent gavmildt med sne. Hvis du og familien trænger til en rigtig hvid vinter, kan det være en hytte oppe nordpå, der er lige sagen. I stedet for gråt slud, får I en smuk natur og bjerge dækket i hvidt at se. Det kan være, det er i år, du endelig skal forsøge dig på snowboard, eller prøve de sorte pister.

Det hører sig desuden til at få varm kakao lige så ofte det lyster, når man er afsted på skiferie. Ligeledes er det nu, man rigtig kan give sig i kast med nationale specialiteter. Det er dog også tilladt at mætte sig med danske retter.

Uanset ferien, er der altså råd for at overleve de kedelige vintermåneder!