Hvad koster en hulmursisolering hos et isoleringsvirksomhed, kan være varierende alt efter hvem du vælger at benytte dig af. Hos Dansk Efterisolering har de en fast lav pris på 99 kr. pr. m2 og det er inklusiv moms. Det er et af landets billigste tilbud på hulmursisolering.

Hvad koster en hulmursisolering – få en fast pris her

Hos Dansk Efterisolering gøres der ikke forskel på kunderne, så prisen vil altid være den samme. Det gælder også om det er 50 eller 200 m2 hulmure der skal efterisoleres. Dansk Efterisolering dækker i hele Danmark, så uanset, hvor du bor kommer vi også i dit område.

Når du har indhentet et tilbud gennem os er prisen altid 100% fast. Det vil sige at vi også dækker de uforudsete problemer eller omkostninger, hvis der skulle opstå nogen undervejs. Problemer kan ikke forudses af hverken dig, som husejer eller af isolatøren, derfor pålægger vi os det fulde ansvar. Det er for at sikre dig en tryghed i at arbejdet bliver professionelt udført, når du vælger os til at udføre din isoleringsopgave.

Gratis isoleringstjek og få svar på, hvad koster en hulmursisolering

Det er muligt at benytte sig af det tilbud de fleste isoleringsvirksomheder udbyder i dag, nemlig et gratis isoleringstjek. Dette er for at give dig et indblik i omfanget af den manglende isolering og, hvad den på sigt at betyde for dig.

Ved bestilling af en gratis isoleringstjek kommer en udsendt energikonsulent ud og undersøger og laver opmålinger af huset. Efter undersøgelsen vil energikonsulenten give dig en grundig gennemgang af hele forløbet. Omfanget af den manglende isoleringen, hvad der anbefales at efterisolere med mm mæssigt, hvilken isoleringsmateriale der vil egne sig til opgaven og selvfølgelig prisen.

Ud fra beregninger vil du få et overblik over investeringen, hvornår den er tilbagebetalt, ud fra de besparelser du vil få fremadrettet via varmeregningen. Det er endvidere muligt at benytte sig af håndværkerfradraget, når der laves energiforbedringer af huset. Det har også en betydning for den samlede pris.

Hulmursisolering giver forbedret indeklima

Ikke nok med at du får et større nedslag på varmeregningen, så investeringen er hurtigt tilbagebetalt, så er der også andre goder. Ved en hulmursisolering kan varmen bedre fordele sig rundt i rummet og du vil ikke opleve kolde vægge eller kuldebroer fra vinduer og døre. Det betyder at fugt ikke kan ophobe sig og danne svamp og råd i vægge, men vil fordampe. Det sikre at du får et godt indeklima, som du og familien kan nyde godt af.