Sommeren er over os, og for rigtig mange betyder det campingferie. Du har måske prøvet at pakke til campingferie mange gange før, og så har du garanteret ikke brug for råd. Men det kan også være, at du skal afsted for første gang, og i det tilfælde er vi her for at hjælpe dig.

Vi har derfor lavet en kort huskeliste til dig, der skal på camping. Brug den til at sætte de nødvendige flueben, så du er helt sikker på, at du ikke glemmer noget.

Rigtig god tur.

Den rette campingplads

Selvom du måske ikke tror det, betyder selve campingpladsen faktisk rigtig meget for din samlede oplevelse. Vælg en plads, der opfylder så mange af dine behov som muligt. Har du børn med, kan det passende være en plads med mange tilbud for børn. Har du derimod ikke børn med, får du garanteret mest ro ved at gå uden om de pladser med mange børnetilbud.

Telt eller campingvogn

Et godt telt eller en god campingvogn er det, der danner jeres base, mens I er afsted. Først og fremmest skal I beslutte jer for, om I er telt- eller vogntyperne. Derefter skal I vælge størrelse, kapacitet og så videre. Sæt god tid af til research på dette punkt, så I ender med det helt rigtige.

Opbevaringstelt

Har I meget udstyr med på campingferien, kan det være en god idé at se lidt nærmere på udvalget af opbevaringstelte. Med et opbevaringstelt får I mulighed for at gemme ting som kufferter, ekstra bagage og cykler lidt af vejen, og i et opbevaringstelt er de opbevaret sikkert og hensigtsmæssigt direkte på jeres plads ved siden af teltet eller vognen.

Hundetaske

Er der både to- og firbenede deltagere på turen, skal man tage sine forholdsregler. Afhængigt af stedet I camperer, kan det indimellem være svært for de firbenede at komme frem – især hvis der er tale om små hunde. Hav derfor altid en praktisk hundetaske med, så I ikke risikerer, at hunden skærer sig på de skarpe sten eller noget helt andet.

Underholdning til køreturen

Skal I på camping til udlandet, vil I sikkert have en temmelig lang køretur foran jer, før I kan slå teltpløkkerne i og smække fødderne op. Særligt hvis I har børn med – men også hvis I ikke har er det alfa og omega, at I har noget underholdning med til turen. Det kan både være snacks, god musik, lydbøger, kortspil til de små på bagsædet, en iPad til samme publikum og deslige. Med ro på bagsædet føles køreturen ikke desto mindre lidt kortere.

Pas og forsikringspapirer

Skal I udenlands, er det nogle ting, I bare skal have styr på. Eksempelvis pas og forsikringspapirer. Sørg for at pakke det i bilen, så det er til at komme til. Derudover skal I, hvis I skal køre i udlandet, sætte jer ind i de gældende trafikregler i de pågældende lande, I kører igennem. Selv i landene i Europa er der stor forskel på, hvilke regler der gælder.