Måske hører I til den gruppe af mennesker, som i jeres yngre dage, eller i hvert fald inden der kom små børn til, elskede at rejsen verden rundt og opleve nye ting? Bare rolig, livet slutter ikke fordi man har fået børn. Snarere tvært imod. Det handler bare i højere grad om, at koordinere og planlægge sine rejser lidt bedre.

Mange fravælger lange flyrejser med helt små børn, da det simpelthen virker for uoverskueligt. Her er en kør-selv-ferie et oplagt alternativ. Pak bilen eller lån en campingvogn og sæt kursen mod lunere himmelstrøg. Husk endelig masser af rent tøj og legetøj, madpakker og ikke mindst en rejseseng til børnene.

Pak hellere for meget end for lidt, det er surt at stå midt på ferien og mangle en masse væsentlige ting.

Tag på weekendtur hele familien

Det kan også være, at I har familie eller venner udenbys. Har de ikke selv børn, kan man ikke forvente at de har diverse remedier såsom højstol eller børneseng til rådighed.

Køb i stedet en let og sammenklappelig rejseseng til dit barn, så det altid kan komme til at sove hvor som helst, I måtte være på besøg. Det gør det hele lettere både for jer, jeres barn og dem som I besøger.

Vær desuden ikke bange for at lægge jeres barn til at sove nye steder. Flere undersøgelser viser, at børn der er vant til at være med på ture eller ferie, har lettere ved at tilpasse sig nye situationer og omstændigheder – også i dets kommende voksenliv.

Med andre ord så er det intet der hindrer en småbørnsfamilie i at rejse ud og opleve verden. Det kræver bare, at man har udstyret og planlægningen i orden. Spring ud i det og bliv med garanti positivt overrasket.