Når det er jul, er der mange, skal der også købes gaver. Det kan være meget stressende, og det kan være svært at finde på nogle gode gaver. Hvis den du skal give gaven til, ikke har lavet en ønskeliste kan det være endnu sværere at finde på en god gave. En gave som alle bliver glade for, er en rejse. Det behøves ikke være en rejse til et eksotisk sted, det skal bare være en pause fra hverdagen.

Hvor kan rejsen gå hen?

Når du skal planlægge rejsen, er det første du skal beslutte dig for, hvor den skal gå hen. Det behøves ikke være et sted langt væk, det kan også være i din baghave. Det vigtigste er at du planlægger rejsen godt, og sørger for at det bliver en god julegave. Du kan også tage ud og rejse på juleaften. Så kan du tage din julegave med på rejsen, og give den der.

Hvis budgettet er lidt stramt, kan du med fordel rejse til et sted i Danmark. Selvom det måske lyder lidt kedeligt, så er der masser af spændende ting at se i vores lille land. Du eksempelvis tage til Skagen. I Skagen er der meget smukt, og der er en masse spændende museer. Derfor kan du også få en meget varieret rejse til Skagen.

Præsenter gaven flot

Men hvordan skal du så pakke din gave ind? Det er jo ikke en ting. Der er mange kreative måder. Du kan lave en skattejagt, hvor modtageren af gaven skal rundt i hele dit hjem, og finde små ledetråde, ved hver ledetråd finder modtageren enten et bogstav eller en puslespilsbrik. Til sidst skal modtageren så samle alle bogstaverne, eller alle puslespilsbrikkerne. Det er også en hyggelig måde at bruge juleaften på. Du kan også gå den klassiske vej og skrive et kort.