Elektrisk rottefælde for effektiv fangst

Med en elektrisk rottefælde er du sikret effektiv fangst af de uønskede skadedyr. Den elektriske rottefælde sørger for at du kommer af med problemet, uden brug af gift. Den kan opstilles overalt, da den er sikkert aflåst.

Brug af elektrisk rottefælde

Når du investere i en elektrisk rottefælde er du sikker på, at komme rotte problemet til livs. Rottefælden kan opstilles ude og inde, som på loftet, i stalden eller garagen. Der benyttes ikke gift i fælden, men et lokkemiddel til at lokke rotten til. Det er muligt at købe flere effektive lokkemiddel produkter, ellers kan nøddeprodukter anbefales. Det er blandt andet produkter, som peanutbutter eller nutella der kan anvendes.

 

Fælden benytter 4 C batterier, som ikke medfølger ved indkøb af rottefælden. Den elektriske rottefælde kan dræbe en rotte pr. indstilling, men op til 50 rotter på batteriernes levetid. Når rotten lokkes til fælden via lokkemidlet, kravler den ind i kassen og bliver elimineret af et stærkt elektrisk stød. Stødet udløses af et kredsløb teknologi i fælden, som gives imellem to stålplader.

 

Ved fangst er der en lille indikator der blinker i 24 timer. Så kan du se at fælden skal rengøres og sættes på ny. Du kommer ikke i berøring med rotten, når den skal bortskaffes, så der er ikke risiko for smitte.

Andre mulige elektroniske rottefælder på markedet

Det er også muligt at finde andre effektive elektroniske rottefælder, hvor det dog ikke stød der benyttes. Ved disse elektroniske rottefælder skal der isættes en patron, som kan afgive op til 24 skud. 

 

Ligesom med en elektrisk rottefælde, skal der også lægges lokkemiddel i fælden. Denne type fælde er til opsætning på hegn, træer eller andet med en lodret vinkel. Når rotten får færten af lokkemidlet stikker den hoved op i fælden og modtager et skud fra patronen. Det er øjeblikkelig aflivning og rotten mærker intet. Denne type fælde benytter også batterier. Vær opmærksom på ved indkøb om der medfølger gaspatroner, ellers skal disse indkøbes før opsætning.