Flyv til Bornholm og få en ferie med plads til dansk natur og kultur på den lille ø. Badestrande har Bornholm flere af, hvor du kan fordrive sommerdagene. Bo på hotel, campingplads eller gæstehuse alt efter budget og ønsker. Fra Rønne centralt på øen kan du nemt komme omkring og se alle de flotte skove og fortidsminder, Bornholm har at byde på. Find billige flybilletter til Bornholm allerede i dag. Det tager ingen tid at flyve distancen, så du når hurtigt destinationen.

Skøn bornholmsk natur og prægtige ruiner

Bornholm byder på masser af oplevelser, der falder under natur og kultur. Vilde shoppeture lægger øens byer ikke op til, og forlystelsesparker er der heller ikke.

Oplevelser på Bornholm tæller i stedet ting som den 2 km lange Ekkodal med sin 200 år gamle skov. Kendt landet over er borgruinen Hammershus fra 1200-tallet, du kan se både udefra og indefra. Tag også forbi tårnet Kongemindet på Bornholms højeste punkt, Rytterknægten, der blev opført i 1850’erne.

Das ved Dueodde strand – eller cykl Bornholm rundt

Vil du dase ved stranden, kan du vælge Dueodde strand med sand så fint, at det kan og er blevet brugt til timeglas. Stranden ligger til begge sider af øens sydlige spids og byder foruden den fantastiske udsigt over havet også på Dueodde Fyrtårn, du kan klatre op i toppen af for så at se Bornholm oppefra. Med så mange ting at se på Bornholm kan du sagtens få bugt både med weekend og uge. Er du sporty, kan du sagtens cykle hele øens omkreds på cirka 141 km.

Find et billigt fly til din næste ferie

Planlæg din næste ferie i dag og find et billigt fly, der kan tage dig til Bornholm. Priserne på flybilletter kan svinge en del, så sammenlign forskellige flypriser for at finde den rette til turen.