Leder du efter det næste stop på din jordomrejse? Måske planlægger du lige nu en jordomrejse, som vil skabe minder for resten af livet. Om det så er alene, med venner, kæreste eller familie, er det lige svært at vælge de destinationer, som har mest byde på i området. Når du planlægger en jordomrejse, er det nemlig vigtigt at de destinationer, du vælger, er nogle, som kan tilbyde mest. Hertil er Mauritius en destination, du ikke må glemme. Læs mere om Mauritius, og hvorfor den er en nødvendighed, når det kommer til rejsedestinationer.

Aktiviteter og oplevelser til enhver smag

Mauritius tilbyder aktiviteter til enhver smag. Dette vil sige at der er meget forskelligt at opleve dernede. Det er en paradis-ø, der er en del af øgruppen Mascarenerne, som ligger ude for Afrikas østkyst. Dens kridhvide sandstrande, krystalblå vand, frodige regnskov og rige ø-kultur, vil skabe mindeværdige oplevelser, som varer resten af dit liv. Læs mere om destinationen her.

Denne ferieø er det perfekte afslapningstop på din jordomrejse, hvorpå du får lov til at opleve luksus, når det er højst. Hotellerne på øen er alle bygget med respekt for naturen, og tilbyder fantastisk service, faciliteter og mad. Derudover er det en mindre kendt destination, ift. andre bounty-øer. Dette vil sige, at du ikke vil opleve særlig meget turisme eller charterpræg på øen. Du kan altså, med god samvittighed, slappe af på Mauritius i fred og ro.

Book din ferie her

Hos Blixen tours tilbyder de skræddersyede, og relativt billige, rejser til Mauritius for alle og enhver, som ønsker at tage en slapper på denne vidunderlige ø.

Altså er Mauritius en ø, hvor du vil opleve eksotiske regnskove med et rigt økosystem, rent og krystalklart havvand og hoteller, som kun burde finde sted i dine drømme. Derfor burde du have denne destination i tankerne.