Der er mange måder at holde ferie på. Man kan flyve ud til en destination. Man kan køre ned gennem Europa eller man kan blive i Danmark, på enten et hotel eller sommerhus. Blandt unge er interrail meget populær. Det er en billig måde for unge at rejse rundt i Europa på. Andre kan lide at bruge flere penge på en tur til Thailand eller USA. Der er også afbudsrejser, for dem der kan lide at holde en sen sommerferie med all-inclusive. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvilken ferie vi kunne tænke os.

Populær destination

Italien er en populær rejse destination. Både til skiferie og til sommerferien. Italien er et dejligt varmt land, som mange vælger at køre til, på det man kalde en kør selv-ferie, som er vældig populære blandt børnefamilier. Det er nemmere for børnefamilierne, fordi de selv kan bestemme, hvornår man vil holde tissepauser og spiser mad. Fordelen ved en kør selv ferie italien er, at man kan benytte sig af, at man har sin bil med. Man kan bo i mindre byer, udenfor de store byer med turistattraktionerne. Man kan se mere af det lokale i Italien. Hvis man tager flyet på ferie, er det ikke altid lige nemt at komme rundt til andre steder end storbyen, man er rejst til.

Corona har påvirket danskernes rejselyst

Corona har påvirket danskerne meget. I cirka halvandet år har danskerne ikke kunne rejse, som de har været vant til. Danskerne har været vant til at flyve til udlandet på ferie, men under corona var det nemmest og sikrest at blive i Danmark. Mange valgte at købe sommerhus og holde ferie der i stedet. Selvom det er sikkert at rejse igen, har danskerne fået stor respekt for udlandsrejser. De er blevet mere påpasselige. De har fundet hygge i at tilbringe en uge sammen i et dansk sommerhus.