Akne er lidt alla bumser, du får røde plamager typisk på kinderne. Det menes at det har noget med hormoner at gøre, det samme med kosten & motion. Mange unge spiser ikke sundt & varieret. Det kan også have en indflydelse på akne & bumser. Akne er en masse bumser, lidt ligesom et udbrud. Du får utrolig uren hud, og har røde plamager i hovedet.

Her er gode produkter

Du burde bruge en hudormefjerner fremfor at bruge fingrene. Den fjerner både hvide og sorte hudorme, og den fjerner det skånsomt og effektivt. En hudormefjerner består af en stang med en løkke i hver ende, den store er til hvide hudorme og en lille til de sorte. Du presser blot omkring hudormene indtil de er ude.

Kan kokosolie bruges?

Generelt er de fleste cremer gode til huden, men til uren hud, er det altid en god ide med u parfumerede produkter, i og med kroppen kan blive påvirket af diverse parabener. Huden har brug for neutrale produkter uden alt muligt unaturligt, mange unge fra Kina og lign lande, bruger kokosolie til kroppen. Kokosolie er rig på vitaminer, og påfører fugt, og ikke mindst fedt, somme tider er det godt for huden, men døjer du med bumser, er det nok ikke lige den løsning du skal bruge.

  • Kokosolie

  • Fugtighedscreme

  • Dybde rens creme

  • Solbeskyttelse

Der findes et hav af muligheder indenfor cremer, som kan passe præcist til dig. Men det er en god ide at kontakte folk og se hvad der er bedst for dig. Start eventuelt hos en hudpleje, han/hun vil vejlede dig til de rigtige produkter, det er dumt at bruge penge på en masse din krop ikke har brug for.

Hvad er det gode ved kokosolie

Hvis ikke du gider bruge alle dine penge på kvalitetsprodukter til huden, kan du bruge kokosolie i stedet, specielt hvis du har tør hud, for det giver et fedt lag til kroppen. Der er mange udlændinge der gør det, også modeller, så det må være godt, prøv det på din hud, og se om det virker på dig.

Hvordan forebygges akne?

Akne er ikke ligesom bumser da det oftest er en hudsygdom. Så hvis du har en øget mængde af bumser, kontakt da lægen. Også selvom det kan virke grænse overskridende, men det er trods alt bedst at få gjort noget ved det.

Oftest er det en god ide at begynde at gå til hudpleje, de har nemlig forstand på hvad der kan gøres. Det er en god ide at bestille en tid ved en hudpleje, der er intet bedre end massage i hovedet. Der er stor garanti for at du falder i søvn, det er bare afsted. Også selvom du ikke har fået stillet diagnosen. Der er en ting du skal huske, trods din hudsygdom. Du er smuk som du er, og folk kigger ikke mærkeligt på dig. Du er dig, du er som du er, og det er det som der er vigtigst.