Sommeren er typisk den tid på året, hvor mange mennesker tager på udlandsrejse, men der er en række fantastiske musikfestivaler, der finder sted over hele verden i år, og som måske er en mere tiltalende mulighed. Festivaler giver en unik oplevelse, som du ikke kan få ved at besøge et fremmed land. Du kan finde udstyr til festivaler på Festivalkits.dk.

1. Musikprogrammet på festivaler er altid imponerende

Store musikfestivaler som Roskilde Festival og Tinderbox har altid en eklektisk blanding af kunstnere, der optræder, og der er noget for enhver smag. I år er lineuppet på Roskilde Festival særligt imponerende med hovednavne som Tyler, The Creator og Dua Lipa.

2. Festivaler er en fantastisk mulighed for at se nogle af dine yndlingskunstnere live

Mange populære musikere udgiver ny musik, mens de er på turné, hvilket betyder, at en enkelt festival kan være en fantastisk chance for at se tre eller fire numre, som du brænder efter at se, samlet på ét sted. På dette års Tinderbox Festival vil der f.eks. være optrædener fra både Muse og Imagine Dragons, for ikke at nævne mange andre.

3. Du får mere for pengene med billetprisen

Billetter til musikfestivaler koster typisk mindre end billetter til at se en enkelt kunstner optræde på et stadion. For eksempel koster en partout-billet til Roskilde Festival 1450 kr., mens billetter til at se Katy Perry eller Ed Sheeran til koncert nemt kan koste dig 2000 kr. eller mere.

4. Festivaler er en fantastisk måde at rejse uden at sprænge banken

Da du får flere koncerter og andre aktiviteter for prisen af én billet, kan festivaler være en mere overkommelig måde at rejse på. Og da mange festivaler finder sted på naturskønne steder, får du mulighed for at se nogle smukke dele af verden, mens du nyder din yndlingsmusik.

5. Festivaler tilbyder et bredt udvalg af mad og drikkevarer

Du får mulighed for at opleve forskellige kulturer ved at rejse til fremmede lande, men festivaler tager det et skridt videre ved at tilbyde en fordybende kulturel oplevelse gennem madboder, der serverer internationale retter. På Roskilde Festival kan du finde alt fra mexicansk street food til traditionelle danske middage, der serveres på åben mark. Tinderbox Festival har snesevis af barer spredt ud over hele festivalpladsen, hvor du kan nyde lokale øl eller cocktails, mens du ser live musikoptrædener.