Det er spændende at rejse – og det er især spændende, hvis man rejser på budget og indlogerer sig på hostels, hvor man kan møde andre ligesindede rygsæksrejsende. Men hvordan forbereder man sig egentlig på en backpacker-tur, hvis man ikke har prøvet det før? Det får du her 3 gode råd til.

#1: Sørg for at have så lidt med som muligt

Når du skal backpacke, opholder du dig typisk ikke de samme steder i ret lang tid ad gangen. Derfor skal du slæbe din rygsæk med dig, når du forlader det hotelværelse eller hostel, du har indlogeret dig på – og det kan hurtigt blive besværligt, hvis du har for meget i din rygsæk.

Sørg derfor for, at du udelukkende tager det allermest nødvendige med. Du skal selvfølgelig have tøj med, men sørg for, at du har så lidt som muligt med. Herudover skal du kun tage de essentielle ting med – eksempelvis hygiejneprodukter, tandbørste og en smule underholdning. Læs flere rejsetips på Rejseliv.net.

#2: Book hotellet i god tid, hvis det er muligt

Det er billigere at booke hotel i god tid, og det kan derfor være en god idé at lægge en plan for, hvor du er på bestemte tidspunkter. Det giver dig mulighed for at booke hoteller i god tid, så du er sikker på, at der er plads – også selvom det måske tager lidt af impulsiviteten af din tur.

Ikke desto mindre rejser man ofte på budget, når man backpacker, og derfor er det væsentligt, at man bruger så få penge som muligt. Her kan det være en god idé at overveje de billigste hoteller. Det er samtidig fornuftigt at indlogere sig på guest houses eller hoteller, hvor der ofte er andre backpackere, man kan falde i snak med.

Det giver dig samtidig mulighed for at få gode råd til, hvordan du kommer billigst rundt omkring. De andre backpackere vil helt sikkert have gode råd, som du kan følge, og så har du samtidig mulighed for at dele ud af dine mange gode råd.

#3: Rejs ikke alene rundt

Det kan være spændende at rejse rundt alene, men du bør kun gøre det, hvis du føler dig tryk. Når du er i et andet land, er det dog ikke sikkert, at du ved, hvornår du bør føle dig tryg, og derfor kan det være en god idé at finde en gruppe af andre backpackere, som du kan rejse rundt sammen med.

Det vil samtidig give dig mulighed for at dele din oplevelse med andre ligesindede. Du kan selvfølgelig også finde nogle hjemmefra, som du kan rejse rundt med, hvis du synes, det er mere praktisk. Det vil også være en oplagt mulighed for at få nogle gode og spændende minder sammen med dine bedste venner.