Der er mange gode muligheder for at hoppe på cyklen, og tage på cykelferie i Danmark i den friske luft, og smukke natur. Her kan du læse om 3 gode destinationer til din cykelferie, og måske blive inspireret til selv at pakke cyklen, og opleve Danmark fra en ny vinkel.

Danmark er et cykelvenligt land

I Danmark findes der et utal af cykelstier, og mulighederne er nærmest uendelige når det kommer til cykelferie, uanset om du planlægger en kort eller længere rute. Der findes mange muligheder for overnatning, både sheltere, hostels, og campingpladser overalt i Danmark.

Så hvis du er glad for naturen, eller trænger til at få noget frisk vind i håret og opleve den naturskønne side af danmark, så vil jeg helt klart anbefale dig at prøve glæden ved en skøn cykelferie. Læs mere her.

Tag på cykeltur til en shelterplads

Der findes rigtig mange gode shelterpladser rundt omkring i Danmark, så der er rig mulighed for at tage på en cykelferie, og overnatte i naturskønne omgivelser. Dette er også en god måde at komme afsted på en billig cykelferie, da de fleste sheltere er gratis at overnatte i.

Mange shelterpladser i Danmark ligger tæt på cykelstier, og er derfor også en oplagt mulighed, hvis man planlægger en længere rute med flere stop på vejen. Det er dog vigtigt, at man her husker at få pakket godt med udstyr og proviant, samt en god sovepose og et blødt liggeunderlag til natten.

Tag på cykeltur til en campingplads

I Danmark har vi også rigtig mange gode campingpladser, hvor der både er mulighed for at ligge i telt, eller måske leje en hytte på pladsen. Hvis I vil booke en hytte kan det være en god ide, at være ude i god tid, da der er rift om hytterne på en campingplads.

En campingplads kan være et godt valg hvis I f.eks er en familie med små børn afsted, da man kan nyde godt af campingpladsens faciliteter som f.eks bad, toiletter og måske et legeland til børnene.

Tag på cykeltur til et hostel

Måske planlægger du at opleve en masse forskellige steder i løbet af din cykelferie, og derfor kan det være rart at sove i en ordentlig seng, så man er frisk, udhvilet og klar til at træde i pedalerne næste dag.

Der findes mange små hyggelige hostels, bed and breakfast, og vandrehjem i Danmark, så det er bare med at undersøge hvilke steder der ligger tæt på din rute. Ved hjælp af en simpel google søgning kan du nemt danne dig et overblik, over dine muligheder.