Foråret er begyndt at titte frem, og vinteren er for alvor omme. Foråret medfører for de fleste danskere en del små ferier i forbindelse med de på mange helligdage, og før vi ved af det, er det også blevet sommer, og årets sommerferie skal planlægges. I en coronatid som denne kan det dog være vanskeligt at finde ud af, hvor turen skal og kan gå hen. Derfor får du her 3 forslag til, hvordan du kan holde ferie i Danmark.

Ophold i naturen

Det bliver efterhånden mere og mere populært at tage ophold i naturen. Mange har nemlig opdaget, at det kan være helt terapeutisk at være udenfor og kunne høre fuglefløjt, mærke solens varme stråler i ansigtet og vinden i håret. Der er mange muligheder for at tage ophold i naturen på sin ferie. Du kan eksempelvis tage på vandretur og sove i telt eller shelter eller booke et skræddersyet ophold i for eksempel en træhytte midt i skoven. Find ophold her og bliv inspireret til, hvordan man kan holde ferie i naturen og opleve, hvilket vidundermiddel naturen er for både krop, sjæl og sind! 

Ophold i storbyen

Hvis du ikke har mod på et ophold i naturen, kan du også vælge det helt modsatte med et ophold i storbyen! Storbyferie i Danmark kunne eksempelvis være i København eller Aarhus, som har noget forskelligt at byde på. 

Som Danmarks hovedstad omgiver København dig med kultur- danmarkshistorie. Du kan eksempelvis udforske den spændende arkitektur i form af både historiske slotte og moderne mesterværker af store danske arkitekter eller besøge et af de mange kunst- og kulturinstituioner. København er desuden også internationalt kendt som en gastronomisk destination, så du med garanti også kan få fantastiske madoplevelser. Derudover er mulighederne for aktiviteter som shopping og store events også store.

Som Danmarks anden største by er Århus også rig på kultur, gastronomi og aktiviteter som shopping og events. Du kan eksempelvis besøge det verdensberømte museum Aros og gå en tur i regnbuen på toppen af museet og få en fantastisk udsigt over byen i alverdens farver.

Ophold på øerne

Hvis du gerne vil udforske lidt af hvert, er en anden mulighed at tage på øhop til nogle af alle de hyggelige småøer. Vi har over 400 øer i Danmark, så det kan være svært at nå dem alle, men nogle af de mest populære er for eksempel Samsø, Ærø og Læsø – og naturligvis solskinsøen Bornholm!